Vliegen vanaf Lelystad

begin uw vakantie vanaf vliegveld Lelystad

Ryanair wil vanaf Lelystad vliegen

| Geen reacties

Ryanair wil graag vanaf Lelystad gaan vliegen meldt Zakenreis. In antwoord op vragen van Zakenreis zegt de hoogste baas van Ryanair, Michael O’Leary, dat ze als de baan verlengd is en er meer faciliteiten komen “heel graag” vanaf Lelystad Airport vliegen.

Ryanair vanaf Schiphol
O’Leary was in Amsterdam in verband met de presentatie van nieuwe vluchten vanaf Schiphol. Ryanair vliegt vanaf eind oktober vier maal per dag op en neer naar Dublin. Dit zullen de eerste vluchten van Ryanair vanaf Schiphol zijn.

In het voorjaar van 2016 zullen er mogelijk meer vluchten vanaf Schiphol komen. Er wordt gedacht aan bestemmingen als Rome, Londen, Madrid en Barcelona.

Lelystad naast Schiphol
De vluchten vanaf Lelystad van Ryanair zouden volgens O’Leary naast die vanaf Schiphol komen. “We zouden graag vanaf alle vliegvelden in Nederland vluchten aanbieden.” Hij wijst erop dat elders in Europa ook gevlogen wordt vanaf luchthavens die niet ver van elkaar afliggen. Als voorbeelden noemt O’Leary Brussel Zaventem en Brussel Charleroi en Rome Ciampino en Rome Fiumicino.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.